Vierde editie Kerst aan de Amstel

NES AAN DE AMSTEL – Kerst aan de Amstel wordt op zaterdag 15 en zondag 16 december voor de vierde maal georganiseerd; een gezellig kerstevenement in en om de Urbanuskerk in Nes aan de Amstel.

Op zaterdag 15 december is er van 15.00 tot 19.00 uur een dorps-kerstfair in Anton Pieck-stijl. U kunt aan de sfeer bijdragen door ook verkleed te komen. Er zijn diverse leuke activiteiten voor het hele gezin zoals het grote succes van eerdere edities; in stijl verkleed op de foto bij de grote kerststal. Maar ook kerst-knutselen voor kinderen, bij het kerstvuur zelf worstenbroodjes bakken en een reuzen-puzzel maken. Dit alles natuurlijk in sfeer ondersteund door gezelligheid en winterse koek en zopie. Daarnaast is er een mini-expositie van kerkelijke decoratie en textiel uit de eigen collectie van de Urbanuskerk. De entree is gratis.

Op zondag 16 december vindt om 14:15 uur een kerstconcert plaats door Blazersensemble Zuiderwind uit Limburg. Het ensemble speelt de Notenkraker en na de pauze kunt u naar hartenlust kerstmuziek meezingen. Entree: 10 euro per persoon (kinderen gratis). Deze dag is ook de mini-expositie kerkelijke decoratie en textiel te bewonderen. Warme dranken zijn verkrijgbaar.

In verband met parkeerschaarste is het aan te bevelen op de fiets te komen. Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook: Vrienden Urbanuskerk Nes.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van deze Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het onderhoud van de glas-in-loodramen van het Priesterkoor.