Winterse vakantieactiviteiten in De Meerkamp

AMSTELVEEN – In de kerstvakantie van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019 is er van alles te beleven in zwembad de Meerkamp. Met een sneeuwballenloop, wakzwemmen of een winterdisco in het zwembad hoef je je in de vakantie niet te vervelen.

Sport en spel
Op woensdag en vrijdag van 13.00 – 16.00 uur organiseert het sport en spelteam leuke activiteiten. Op vrijdag 28 december is er ‘sneeuwballenloop’, op woensdag 2 januari is er ‘glij pret’ en op vrijdag 4 januari kun je oefenen met ‘wakzwemmen’.

Zoek de gouden bal
Op weekdagen in de kerstvakantie wordt er een gouden bal verstopt. Degene die de gouden bal vindt, wint een leuke prijs. Wie is de grootste speurneus en gaat met die prijs naar huis?

Winterdisco
De kerstvakantie wordt op zaterdag 5 januari afgesloten met een feestelijke winterdisco voor kinderen van 6-13 jaar. De disco is van 18.45 – 20.45 uur en kost € 7,20 (een volwassen begeleider mag gratis mee).

Als je een feestje wilt vieren tijdens het discozwemmen, kijk dan op http://www.sportcafedemeerkamp.nl voor meer informatie.

Openingstijden kerstvakantie
Op eerste en tweede kerstdag en op nieuwjaarsdag is het zwembad gesloten. De Meerkamp is op de andere dagen geopend voor recreatiezwemmen. Kijk op www.meerkamp.nl/openingstijden-vakantie voor de actuele openingstijden.