Workshop ‘Zet jezelf op 1!’

 We leven in een tijd waarin er ontzettend veel van ons wordt verwacht. We multi-tasken, zijn altijd bereikbaar en willen op elk vlak de beste resultaten neerzetten. Het is niet gek dat sommige van ons zichzelf uit het oog verliezen. Wat vind jij voor jezelf echt belangrijk en hoe vaak kom je daar nog en toe? In de workshop ‘Zet jezelf op 1!’ die op 10 januari in de Bibliotheek Stadsplein plaatsvindt leer je stress te verminderen door voor jezelf te kiezen.

Om niet gestrest te raken is het belangrijk dat je af en toe even stilstaat en keuzes maakt waarbij je ook aan jezelf denkt. Maar zelfs als je jezelf deze vraag stelt is het makkelijk om na twee dagen weer in hetzelfde patroon terecht te komen. Om stress op een stevige manier te lijf te gaan heb je technieken nodig die je helpen jouw gewoontes te veranderen en dit vol te houden.

Maureen Vogel (coach) en Tammy Maduro (Medisch Antropologe) hebben de workshop ‘Zet jezelf op 1!’ ontwikkeld en bieden daarmee inzicht in hoe je weer de hoofdrol in je eigen leven kunt spelen. De workshop vindt plaats op 10 januari om 20:00 uur in de Bibliotheek Amstelland op het Stadsplein in Amstelveen. De deelname is gratis en aanmelden kan via de website van de Bibliotheek. 

Donderdag 10 januari 2019, van 20.00 tot 22.00 uur in Bibliotheek Stadsplein Amstelveen. Deelname is gratis en aanmelden kan online via www.debibliotheekamstelland.nl