Binnenkort weer ‘Gluren bij de Buren’

AMSTELVEEN – Nieuwsgierige Amstelveners opgelet! Op zondag 10 februari kan er in de hele gemeente ongegeneerd gegluurd worden. Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Amstelveen veranderen voor een dag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten.

Kies een wijk, struin de straten af en ontdek livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers of andersoortige podiumdieren. De acts spelen tussen 12:00 en 17:00 uur meerdere optredens van 30 minuten welke je gratis kunt bezoeken. Het aanbod is divers zoals bijvoorbeeld: Joodse liederen door Lies Müller, jazz door Hinke’s Heroes, rock van Sonic City en smartlappen door Wanda & The Bovenkerk Boys. Kijk voor het programma op de site van Gluren bij de Buren.

Bekijk je het programma liever op papier? De voorpret kan beginnen met het doorspitten van de verschillende wijken! De programmakranten zijn af te halen bij de volgende locaties:

 • Poppodium P60, Stadsplein 100A
 • Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100
 • Platform C, Stadsplein 97 – 99
 • Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102
 • Cobra Museum, Sandbergplein 1
 • Gemeente Amstelveen, Laan Nieuwer-Amstel 1
 • Bibliotheek Westwijk, Westwijkplein 1
 • Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140
 • Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1
 • Villa Randwijck, Catharina van Clevepark 10
 • Poppentheater Amstelveen, Wolfert van Borsselenweg 85A