Buurttafel in gesprek met: de wijkcoach

AMSTELVEEN - Wat gebeurt er in uw wijk? Tijdens de buurttafel op donderdag 17 januari in Paaskerk Amstelveen kunt u in gesprek gaan met de wijkcoach.

Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? Deze keer is wijkcoach Joyce Weij van Participe Amstelland te gast bij de buurttafel. ‘Als ik twee verschillende doelgroepen kan koppelen zie je schitterende dingen gebeuren’, schrijft Joyce op de website van Participe. Deze avond informeert zij de aanwezigen over de activiteiten voor ouderen en kinderen die er in de wijk worden georganiseerd. Zij is nieuwsgierig naar uw ideeën over mogelijke nieuwe buurtinitiatieven en vertelt u graag wat zij daarin kan betekenen.

Donderdag 17 januari,  inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur. Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen.

Kosten: € 7 voor een (vegetarische) maaltijd met dessert en iets te drinken. Opgeven bij Jacqueline Meij uiterlijk maandag 14 januari vóór 20.00 uur, tel. 06 – 8750078, e-mail: [email protected]