De Dutch Eagles in Schouwburg Amstelveen

 De Dutch Eagles is een groep die al ruim tien jaar bekend staat als steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles. Op donderdag 17 januari zijn ze in Schouwburg Amstelveen te zien met hun show ‘Fly Like An Eagle’.

Ze verkochten in Nederland alleen al meer dan 350.000 kaarten en hebben een gestaag groeiende schare trouwe fans. De Dutch Eagles zijn in middels tot ver buiten onze grenzen de onbetwiste ultieme vertolkers van dit genre en het tijdperk. Ruim 40 jaar na dato staat de authentieke muziek van Amerikaanse rockband de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd recht overeind.
Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen de Dutch Eagles deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar schijnbaar moeiteloos tot leven. Het grote Amerikaanse voorbeeld steekt tegenwoordig zelfs wat bleekjes af bij wat deze Hollandse adelaren op het podium zetten: superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit.

Donderdag 17 januari, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen