Familievoorstelling Hamlet drie dagen in schouwburg

AMSTELVEEN – Theater Rotterdam geeft op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari de familievøørstelling (8+) Hamlet in Schouwburg Amstelveen.

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat. Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn de gastheren!

Vrijdag 18 januari, aanvang 19.00 uur / zaterdag 19 januari, aanvang 19.00 uur / zondag 20 januari, aanvang 15.00 uur.

Workshop bij Hamlet op de zondagmiddag
Voorafgaand aan de voorstelling op zondagmiddag is er van 13.00 tot 14.30 uur in de Bovenfoyer de workshop So you think you can Hamlet.
Ingrediënten voor de workshop: 1 Deense prins, 16 degens, 500 pakken Knackebröt, 1 gigantische bruiloftstaart, 2 oliedomme vrienden & 1 dode koning. Onder begeleiding van een theaterdocent maken de deelnemers in razend tempo hun eigen Hamlet. Plezier, fantasie en humor staan voorop. De workshop is voor iedereen vanaf 8 jaar die zin heeft om te spelen.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen