GVB verontschuldigt zich reeds voor ongemak en deelt stropwafels uit

AMSTELVEEN – Het GVB heeft maandagochtend stroopwafeltjes uitgedeeld in sneltram 51. Hiermee verontschuldigt het vervoersbedrijf zich alvast voor het ongemak dat de reiziger gaat ervaren bij het ombouwen naar de Amstelveenlijn. Met de kreet ‘Wat een strop(wafel)!’ lijkt het GVB weinig fiducie te hebben in een soepel proces.

Vanaf 3 maart rijdt lijn 51 niet meer naar Amstelveen en zal worden vervangen door buslijn 55. Tram 5 rijdt gedurende de gehele bouwperiode, met uitzondering van de zomervakantie in 2019 en vijf weekenden verdeeld over 2019 en 2020; in die periodes wordt tram 5 vervangen door bus 45.

UPDATE: via een tweet legt het GVB de strekking van het ontvangen kaartje met zoethoudertje nog even uit aan RTVA. De excuses zijn voor het ongemak dat de reiziger de afgelopen tijd heeft meegemaakt met lijn 51. Bedankt voor de uitleg!