Huisconcert Duo Verso op Wester-Amstel

AMSTELVEEN - Twee virtuozen op panfluit en gitaar: Duo Verso. Zondag 27 januari geeft het duo een huisconcert op buitenplaats Wester-Amstel.

De combinatie panfluit-gitaar is geen alledaagse combinatie, maar Matthijs Koene-panfluit en Stefan Gerritsen-gitaar vormen al sinds 1997 een duo dat een vaste plek heeft verworven op de klassieke podia in binnen- en buitenland. Met hun visie en speelwijze en dankzij hun samenwerking met componisten als Klaas de Vries, Guus Janssen en Theo Loevendie hebben zij een geheel eigen repertoire gecreëerd voor panfluit en gitaar.
Het ensemble won talloze internationale prijzen en maakte in 2007 zijn debuut in Carnegie Hall in New York. Hun cd Chasing Piazzolla kreeg onlangs vier sterren in de Volkskrant.

Op het programma in Wester-Amstel staan werken van Franz Schubert, Manuel Ponce, Astor Piazzolla , Calliope Tsoupaki (sinds kort benoemd tot Componist des Vaderlands) en het speciaal voor Duo Verso geschreven Ostinato II van Artyom Kim (Uzbekistan).

Zondagmiddag 27 januari 2019, aanvang 15.00 uur. Entree: € 12,00,  donateurs € 9,00, kinderen t/m 12 jaar gratis. Koffie en thee gratis vóór aanvang.
Reserveren: [email protected]  of telefonisch op 020-4964938.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.