Inschrijving Vakantiekamp Kinderland binnenkort van start

AMSTELVEEN – Vakantiekamp Kinderland 2019 lijkt nog ver weg, maar binnenkort is er een inschrijfavond voor kinderen die willen deelnemen aan Kinderland.

De inschrijfavond vindt plaats op 5 februari in het Hermann Wesselink College (Startbaan 3 in Amstelveen) van 19.30 tot 20.30 uur. De prijzen voor dit jaar zijn € 110 (early bird) tot 120 euro, en voor Amstelveenpashouders € 12,50. Het mogelijk om zowel contant, per bank overschrijving of met PIN te betalen. Kinderland is voor kinderen van 5 t/m 15 jaar.

Kinderen die tijdens de inschrijfavonden ingeschreven worden, krijgen gegarandeerd een plek. Voor alle aanmeldingen die later binnenkomen is er alleen plek op basis van beschikbaarheid.

Vakantiekamp kinderland valt elk jaar in de vierde en vijfde week van de basisschool zomervakantie. Dit jaar vindt het kamp plaats van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 16 augustus (uitgezonderd het weekend). Stichting Kinderland vermaakt ook dit jaar weer meer dan 600 kinderen. Ieder jaar is dit weer een groot succes.

De zomervakantie kan voor een kind best lang aanvoelen en twee weken naar Kinderland is dan een hele leuke invulling. De kinderen zijn elke dag welkom tussen 8.30 en 16.30 waar een team van (zeer enthousiaste) vrijwilligers klaar staat om er met de kinderen weer een geweldige dag van te maken.

De activiteiten zijn zeer uiteenlopend en passend bij de leeftijd van de kinderen. Ze vinden plaats op het terrein van het Hermann Wesselink College op de Startbaan 3 in Amstelveen, of op locatie.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op de website www.kinderland-amstelveen.nl of per mail kinderland.amstelveen@gmail.com