Kaartverkoop gestart voor piratenspeelstuif in de Meent

AMSTELVEEN – Ondanks dat de toekomst aan een zijden draadje leek te hangen, wordt er dit jaar toch weer een Speelstuif gehouden in de Meent. De organisatie heeft toch weer voldoende vrijwilligers gevonden die het evenement willen dragen. Deze vrijwilligers staan zaterdag 9 en zondag 10 februari weer klaar om vele honderden kinderen te ontvangen voor de grootste overdekte speeltuin van Amstelveen.

De Speelstuif wordt gehouden voor kinderen van 4 tot 13 jaar en is beide dagen open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wethouder jeugd Frank Berkhout verricht de opening op 9 februari om 10.00 uur. Het thema is deze keer net als in 2011 ‘Piraten’.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Voor elke dag worden er maximaal 500 kaarten verkocht. In de voorverkoop kosten de kaarten € 6,50 per dag (inclusief limonade, popcorn, broodje en een ijsje). Voor houders van de Amstelveenpas is de toegang voor 1 dag gratis, maar dan moet wel van te voren een toegangskaart worden gehaald Tijdens de Speelstuif zelf kosten de kaarten € 7,= euro per dag indien niet uitverkocht. Kaarten zijn te koop bij de balie van de Meent.

Het team van de Speelstuif zoekt nog vrijwilligers die een dag of dagdeel willen helpen. Ook bij de opbouw op vrijdagavond 8 februari of bij de afbouw op zondagmiddag 10 februari om 16.00 uur.  Aanmelden kan via speelstuif@live.nl.  Meer informatie kun je vinden op www.facebook.com/speelstuif of op www.speelstuif.nl.
Ontmoetingscentrum de Meent is te vinden aan de Orion 3. Voor vragen of om je op te geven als vrijwilliger kun je ook bellen: 020-6438015.