Laatste kerstvakantievoorstellingen in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – In de laatste week van de kerstvakantie zijn er drie voorstellingen te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Poppenspeler Koos Wieman brengt op donderdag 3 januari om 14.30 uur de kabouteravonturenvoorstelling ‘Elin’s Huiskabouter’ voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op vrijdagavond 4 januari om 20.00 uur is ‘De Reis’ door poppenspeelster Ennadien Blink en pianist Harrie Herfst te zien. Een  boeiende en magische reis door de filosofie. Voor iedereen vanaf 10 jaar.

Op zondag 6 januari om 14.30 uur wordt de kerstvakantie afgesloten door de familievoorstelling ‘De man met het stenen hart’ door de jonge speler Sijmen de Jong. Deze verteltheatervoorstelling over communicatie, emoties en omgang met elkaar wordt gespeeld met 2D figuren in een miniatuur coulissendecor geïnspireerd op middeleeuwse schilderijen.

Toegang bij alle voorstellingen is € 9,00. Reserveren via www.amstelveenspoppentheater.nl, [email protected] of tel. 0206450439