Lezingen over hindoeïsme bij Volksuniversiteit Amstelland

AMSTELVEEN – Ben Meulenbeld, conservator bij het Amsterdamse Tropenmuseum, geeft later deze maand twee lezingen over hindoeïsme bij Volksuniversiteit Amstelland – Platform C.

Op zaterdag 19 januari de lezing ‘Hindoe godinnen: wild of mild, moeders of monsters’ en zaterdag 26 januari de lezing ‘Facetten van het hindoeïsme’. Een belangrijk kenmerk van het hindoeïsme is de veelzijdigheid in benaderingswijze van het goddelijke en de veelvormigheid in rituelen en verschijningsvormen. Ben Meulenbeld neemt je, met zijn kennis en enthousiasme, mee in de wereld van het huidige India en zijn godsdiensten.

Lezing ‘Hindoe godinnen: wild of mild, moeders of monsters’ op zaterdag 19 januari. Een lezing van twee uur, aanvangstijd om 14:00 uur. Prijs: € 17,00.

Lezing ‘Facetten van het hindoeïsme’ op zaterdag 26 januari. Een lezing van twee uur, aanvangstijd om 14:00 uur. Prijs: € 17,00

De lezingen worden gehouden in het gebouw van Volksuniversiteit Amstelland -Platform C, Stadsplein 99 in Amstelveen. Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Platform C aan het Stadsplein.