Little Ladies Morning met film ‘Brugklas-De tijd van mijn leven’

AMSTELVEEN – Tijdens de Little Ladies Morning op zondagochtend 3 februari in Cinema Amstelveen wordt je ontvangen over de rode loper met een hapje en een drankje. Na de film ‘Brugklas – De tijd van m’n leven’ ga je met een goodiebag weer naar huis.

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Zondag 3 februari, aanvang 10.30 uur. Meer informatie: Cinema Amstelveen