Middenhoven’s Huttendorp zoekt vrijwilligers

AMSTELVEEN – Traditioneel in de eerste week van de zomervakantie wordt het grasveld aan de Grote Beer omgetoverd tot een flink huttendorp. Amstelveense kinderen bouwen dan van maandag tot en met donderdag enthousiast hun eigen hutten. Om deze week, van 15 tot en met 19 juli, zo goed mogelijk te laten verlopen, worden er vrijwilligers gezocht.

Tijdens de week
Tijdens de bouwweek heeft het huttendorp sterke, technische maar ook creatieve handen nodig. Naast het helpen van de kinderen met de bouw van hun hut, worden er vrijwilligers gezocht om te helpen met knutselwerkjes om de hutten mee te versieren.

Niet alleen tijdens de week kan het huttendorp handjes gebruiken, maar ook in de voorbereiding komt de groep vrijwilligers een aantal keer bij elkaar om te werken aan de versieringen voor op het veld, om de toegangspoort te schilderen, voorbeelden te maken voor de knutselhoek en spelletjes te verzinnen en voor te bereiden.

Aanmelden
Vragen of gelijk aanmelden als vrijwilliger? Stuur een mail info@huttendorpdemeent.nl, of stuur een berichtje via de Facebookpagina.