Musicalvereniging OVA speelt Jekyll & Hyde

 Na Beauty and the BeastCiske de Rat en Evita presenteert Musicalvereniging OVA dé musicalthriller over de eeuwenoude tweestrijd tussen goed en kwaad. De voorstelling Jekyll & Hyde is op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari te zien in Schouwburg Amstelveen.

Jekyll & Hyde, met bekende pop en rock hits, zoals This is the moment,  gaat over dr. Henry Jekyll die op het punt van een grote doorbraak staat in zijn medische experimenten om het goed en kwaad in de mens te scheiden van elkaar, waardoor het kwaad geëlimineerd kan worden. Hij neemt het besluit om zichzelf als proefpersoon te gebruiken met onverwachte gevolgen. Zijn duistere kant, in de vorm van Edward Hyde, neemt bezit van zijn lichaam en ziel. Is Henry Jekyll in staat om de strijd aan te gaan met zijn kwaadaardige, moordlustige zelf?

Onder leiding van Joyce Wasterval (regie), Jeroen Heiliegers (muzikale leiding) en Gerbrand van Kolck (muzikale supervisie) brengt Musicalvereniging OVA, genomineerd voor diverse Amateur Musical Awards, een eigentijdse versie van deze klassieke musical naar de Grote Zaal van Schouwburg Amstelveen.

Vrijdag 25 januari, aanvang 20.00 uur. Zaterdag 26 januari, aanvang 14.00 uur én 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen