Netwerkbijeenkomst: stress bij werkzoekenden

 De Bibliotheek Amstelland organiseert op donderdagochtend 31 januari een nieuwe netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Gastsprekers zijn lifecoaches Yolanda Janssen en Esther Saelman. Zij geven een presentatie over stress bij werkzoekenden. 

Er zijn diverse situaties die stress kunnen opleveren wanneer je op zoek bent naar werk. Denk hierbij aan: een sollicitatiegesprek; jezelf presenteren, omgaan met afwijzing, het contact met het UWV, je familie en vrienden die herhaaldelijk vragen of je al een baan hebt. Zo heb je zelf vast nog wel meer voorbeelden. Sta jij weleens stil bij hoe jij omgaat met dergelijke situaties?

In de interactieve presentatie van lifecoaches Yolanda Janssen & Ester Saelman word je meegenomen  in de gedachtewereld van de werkzoekende en de invloed die je zelf op je gedachten kunt uitoefenen. Kortom, aan de slag met de kracht van de gedachte.

Een boeiende presentatie en de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen die jou op weg helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De Walk&Talk bijeenkomsten vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:30 tot 12:30 in de bibliotheek aan het Stadsplein. Telkens met een ander onderwerp en andere sprekers.

Donderdag 31 januari, van 10.30 tot 12.30, Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De bijeenkomst is gratis.
Aanmelden kan via Anton Furnée, a.furnee@debibliotheekamstelland.nl