Pink Floyd light, sound & vision show in P60

 De originele Pink Floyd songs zoals je ze nog nooit gehoord hebt! Na hun memorabele show van ruim een jaar geleden is het collectief OneOfTheseDays terug in P60. Op zaterdag 26 januari staat de band op het podium met het programma ‘Radio 2OTD fm PINK FLOYD Road Show’.

Deze show door zes muzikanten en vier lichttechnici is meer dan zomaar een optreden. Het gaat om een verhaal en muziek, met Pink Floyd als stralende middelpunt. Een DJ -Live radio studio “2OTD fm” en Pink Floyd Tribute band OneOfTheseDays; samen een ervaring om te delen en vooral niet snel te vergeten. Met ingrediënten als quadrafonisch geluid, licht / effects en exclusieve videobeelden.

Een beleving van Pink Floyd op een eigenzinnige manier.

Zaterdag 26 januari, aanvang 20.45 uur. Meer informatie: P60