Politie zoekt getuigen vechtpartij Stadshart

AMSTELVEEN – Op het Stadsplein is woensdagmiddag 16 januari rond 15.30 uur een vechtpartij geweest tussen meerdere personen. De politie zoekt naar getuigen van deze vechtpartij. Vermoedelijk is er een verband tussen deze vechtpartij en het aantreffen van een slachtoffer met steekwond aan de Ambrosiuslaan.

Woensdagmiddag rond 15.30 uur werden meerdere politie-eenheden en hondengeleiders naar het Stadsplein gestuurd voor de vechtpartij. Er werd niet meer gevochten op het moment dat de politie ter plaatse kwam. Wel waren er veel jongeren aanwezig. De politie heeft een onderzoek ingesteld, getuigen gehoord en camerabeelden opgevraagd. Ook zijn er diverse foto’s gemaakt en zijn de gegevens genoteerd van diverse aanwezige jongeren.

Enkele minuten later kreeg de politie een melding van een slachtoffer met een steekwond aan de Ambrosiuslaan, vlak bij de Sportlaan. Hulpdiensten zijn snel ter plaatse gegaan en hebben direct eerste hulp verleend. Het slachtoffer is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd.

Bent u getuige geweest van deze vechtpartij of heeft u andere informatie die van belang zou kunnen zijn? Of heeft u foto’s of filmpjes van de vechtpartij? Neem dan contact op met politie Districtsrecherche-Zuid via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.