Popkoor Amstelveen zingt Stevie Wonder hits in P60

AMSTELVEEN – Popkoor Amstelveen zingt op donderdag 17 januari hits van Stevie Wonder. Met de uitvoering in P60 brengt het koor het resultaat van de zangworkshops ten gehore.

Toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia) heeft ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Haarlem en Amstelveen. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. De 15-weekse workshop wordt deze dag afgesloten met een spetterend optreden in P60. Dit onder begeleiding van een professionele band.

Thema: Stevie Wonder
Dit seizoen ging het Popkoor Amstelveen op reis door de wondere wereld van Stevie Wonder. Van de stevige Motown beats als “Uptight” tot de prachtige lyrische melodien als bijvoorbeeld “you are the sunshine of my life” en dan weer de voetjes van vloer met songs als “Supersticious” en “Sir Duke” belooft het een gevarieerde avond te worden. So “Fasten your seatbelts, and enjoy the ride”.

Donderdag 17 januari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: P60