Singer-songwriter Jana Mila treedt op in ANNA

 Jana Mila is een 20-jarige Amsterdamse singer-songwriter. Op jonge leeftijd schreef ze country- en folk nummers. Haar inspiratie waren muzikanten als Townes van Zandt, Simon & Garfunkel en Johnny Cash. In haar songs vertelt ze verhalen, waarin ze haar eigen realiteit en fantasie verwerkt. Zondag 27 januari treedt ze op in ANNA.

‘Vanaf het moment dat ik een gitaar in handen had verzon ik eindeloos nummers. Mijn hoofd zat ineens bomvol melodieën.’ In mei 2016 stond Mila in de top 100 van Giels talentenjacht, in juli won ze het Rozentuinfestival en dit jaar won ze Mooie noten 2017. Ze speelt nu tijdens de popronde in alle hoeken van het land en werkt hard aan haar eerste plaat.

Zondag 27 januari, 16.00-18.00 uur. Gratis entree. ANNA, Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen. Tel. 020 – 889 0731