Sjors van der Panne zingt Shaffy, List en Boeijen

 Met vertolkingen van liedjes van grote helden als Ramses Shaffy, Frank Boeijen en Liesbeth List zette zanger Sjors van der Panne zichzelf op de kaart. Zijn stem, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij het lied echt tot leven weet te brengen, maken hem tot een groot en bijzonder vertolker. Zaterdag 19 januari is van der Panne te zien in Schouwburg Amstelveen.

Om de woorden van Liesbeth List aan te halen: ‘Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.’ Inmiddels staat Van der Panne waar hij thuishoort: in de spotlights van de grootste schouwburgen en concertzalen voor een aandachtig luisterend publiek. Tijdens dit theaterconcert brengt hij met zijn vaste band de mooiste liedjes van Nederlandse bodem, van zijn helden en van hemzelf.

Zaterdag 19 januari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen