Try-out ‘Laten we eerlijk zijn’ in Griffioen

 Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus! Als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Je kan blijkbaar ook té eerlijk zijn…De try-out van ‘Laten we eerlijk zijn’ van Owen Schumacher e.a. is op dinsdag 29 januari in cultuurcentrum Griffioen.

Want hoe die jongens van twee hoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend. Tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruit gaat. Letterlijk. Want ook de stem van zij op één hoog laat de ruiten springen. Dan willen ze ook nog eens een groepsapp. Alsjeblieft zeg: een groepsapp. Gewoon bij elkaar gaan zitten om de boel eerlijk uit te praten: ho maar! Laten we eerlijk zijn: er is geen ergere stress dan burenstress. Onze relatie gaat er nog aan onderdoor. Laatst zei mijn vrouw nog tegen mij: “Misschien is zeiken over de buren nog het enige wat ons bindt.”

Owen Schumacher kent u natuurlijk als typetjeskanon uit KoefnoenBeau Schneider is een van ’s lands grootste acteertalenten (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit De Grote Drie. Nu komen ze samen in deze gloednieuwe en pijnlijk grappige comedy Laten we eerlijk zijn. Van de makers van de succesvolle voorstelling Hart tegen Hart, schrijvers Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Richard Kemper, die het stuk samen met Rick Engelkes produceert.

Dinsdag 29 januari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen