Vivaldi’s Dangerous Liaisons door OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging

 OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging brengen vocaal vuurwerk in de bejubelde uitvoering van Vivaldi’s Dangerous Liaisons. Op vrijdag 1 februari is de voorstelling te zien in Schouwburg Amstelveen.

Een spiksplinternieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi. Vivaldi’s meest opwindende aria’s komen samen op een nieuw libretto. Ze vertellen een opwindend verhaal, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses. Een fatale liefdesgeschiedenis. Een portret van een tijdperk, waarin een verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges. OPERA2DAY paste dit procedé eerder succesvol toe in de tot ‘Opera van het jaar’ verkozen La troupe d’Orphée. Italiaans gezongen, Nederlandse en Engelse boventiteling.

Vrijdag 1 februari, aanvang 20.00 uur.

Salon – Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseert de schouwburg een Salon. Met kleurige beelden en klinkende muziek schetst Robert Jan Kamer de achtergronden van het ontstaan van deze unieke productie, verdiept hij de thematiek en geeft een indruk van het raffinement waarmee het libretto en de muziek van deze opera tot stand zijn gekomen.
De Salon vindt plaats in de Bovenfoyer en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren, maar kom op tijd want na aanvang wordt geen toegang meer verleend en vol=vol. Vrijdag 1 februari, aanvang 19.00 uur.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen