Vrijheid centraal in Poëziecafé

 Het is weer tijd voor een maandelijkse portie verse gedichten! Deze avond kunt u een eigen gedicht voordragen of werk van iemand anders. Het thema deze maand is ‘Vrijheid’. Donderdag 31 januari is er Poëziecafé in Venstra Café Stadsplein.

Lezers, schrijvers, luisteraars en buitenlui: Sluit u aan, bundel de krachten, geniet! Samen met de Bibliotheek organiseert boekhandel Venstra maandelijks het Poëziecafé. Geen enkel gedicht mag ongehoord blijven. Verras u zelf door het gewoon te komen doen. Laat u verrassen door de voordracht van die ander. Komt allen!

Aanmelden? Stuur even een mail naar info@debibliotheekamstelland.nl. Graag onder vermelding van uw voor- en achternaam. Ook graag aangeven of u als luisteraar komt of dat u een gedicht wil voordragen. Deelname is gratis.

Donderdag 31 januari, 19.30 uur-21.00 uur.