Babycafé met live muziek

 Het Boekstart babycafé laat je samen met je baby genieten van heel veel leuke Boekstartboekjes in het gezelschap van andere voorleesliefhebbers. Het maandelijkse Boekstart Babycafé is de plek om samen boekjes te lezen, plaatjes aan te wijzen en verhaaltjes te vertellen. Op woensdag 6 maart is in Bibliotheek Amstelland Westwijk een speciale uitvoering met muziek.

Plezier in samen lezen staat voorop en daarbij zijn kinderen die als baby zijn voorgelezen later beter in taal. Je kunt hier dus niet vroeg genoeg mee beginnen. We hebben heel veel leuke boekjes om uit te kiezen, het geeft niet als je kindje een dutje doet en er is ruimte om te voeden en te verschonen. Voor de ouders staan er natuurlijk koffie en koekjes klaar. En wie weet hebben jullie ook nog leuke (voor)leestips voor elkaar!

Tijdens deze speciale editie is er live muziek aanwezig. Dit is toegespitst op leeftijd en is van 9:30 tot 10:00 uur speciaal voor de allerkleinsten van 0-2 jaar en van 10:00 tot 10:30 voor kinderen van 2-4 jaar.

Je bent van harte welkom. Aanmelden kan via de website www.debibliotheekamstelland.nl De toegang is gratis.

Woensdag 6 maart van 09:30 tot 10:30 uur. In Bibliotheek Amstelland Westwijk.