Bohemian Rhapsody Sing-a-Long in Cinema Amstelveen

 De film Bohemian Rhapsody, die onlangs vier Oscars in de wacht sleepte, is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Zing Queen hits mee tijdens de Sing-a-Long versie van de film op vrijdag 1 of vrijdag 15 maart in Cinema Amstelveen.

De film toont hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Vrijdag 1 en vrijdag 15 maart, aanvang 19.30 uur. Meer informatie: Cinema Amstelveen