Caro Emerald op 8 juni in openluchttheater Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – De organisatie van Live at Amsterdamse Bos heeft wederom een mooie naam weten toe te voegen aan de line-up voor het zomerseizoen van 2019. Zaterdag 8 juni komt Caro Emerald namelijk naar het openluchttheater in het bos.

Emerald won Edisons, scoorde talloze platina platen en nummer 1 hits en is de enige Nederlandse artiest óóit die maar liefst drie concerten in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen gaf. Caro Emerald heeft al vanaf dag één een ijzersterke live reputatie en haar catchy mix van ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazz en aanstekelijke mambo’s leent zich perfect voor een avond in het bos.

Eerder werden Douwe Bob, A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band en Peter Doherty & The Puta Madres aangekondigd voor shows.

De voorverkoop voor het concert van Caro Emerald begint vrijdag 22 februari om 10.00 uur. Meer informatie via liveatamsterdamsebos.nl.

Foto: Andreas Lawen, Fotandi