Dirk Scheele brengt YouTube-hit naar Schouwburg Amstelveen

 Dirk Scheele is razend populair bij kinderen. Hij heeft een dagelijkse televisieserie op Nickelodeon, zijn theatershows trekken volle zalen en hij heeft fantastisch bekeken bijdragen op YouTube. De absolute hit op zijn kanaal is Huis, tuin en keukenavonturen. En daar staat Dirk op zondag 17 februari mee op het podium van Schouwburg Amstelveen.

Met vrolijke liedjes neemt hij je mee naar zijn huis, waar altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee. Joes en tante Viola zijn er natuurlijk bij op dit feest, waarop iedereen uit zijn dak gaat bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Zondag 17 februari, aanvang 15.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen