Douwe Bob deze zomer live in openluchttheater Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – Douwe Bob geeft op zondag 14 juli een optreden in het Amsterdamse Bos. Hij is de achtste artiest die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

Eerder werden A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band en Peter Doherty & The Puta Madres aangekondigd voor shows bij Live at Amsterdamse Bos. Met de concerten van De Dijk en de Edwin Evers Band ging het hard: beide acts verkochten drie shows in het Bostheater uit.

Douwe Bob won in 2012 De beste singer-songwriter van Nederland, bereikte in 2016 de finale van het Eurovisiesongfestival, scoorde samen met Anouk een grote hit met ‘Hold Me’ en is al jaren niet van de festivals en uit de clubs weg te denken: Douwe Bob. De ras-Amsterdammer mag met zijn kenmerkende countryrock/americana sound niet ontbreken aan de line-up van Live At 2019.

De kaartverkoop start vrijdag 8 februari om 10:00 uur.

Foto: Albin Olsson (Licentie: CC BY-SA 4.0)