Excursie naar bouwplaats bovenop voormalig V&D-gebouw

AMSTELVEEN – Geïnteresseerden krijgen dit weekend de gelegenheid een kijkje te nemen bij de bouwplaats bovenop het voormalige V&D gebouw. In dit pand opent voor de zomer Hudson’s Bay. Nu wordt er hard gewerkt aan een parkeergarage en de appartementen UpMountain. De gemeente organiseert de rondleidingen samen met ontwikkelaar AM.

Het afgelopen jaar organiseerde de gemeente al excursies naar locaties rondom de A9 en bouwlocaties van de toekomstige Amstelveenlijn. Ditmaal is het Stadshart aan de beurt. “De werkzaamheden aan onze stad zijn nu echt zichtbaar,” aldus wethouder Herbert Raat (Stadshart). “Dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. Het is belangrijk dat Amstelveners kunnen zien wat men bouwt in de stad. En bij deze excursie heb je ook nog eens een fantastisch uitzicht over Amstelveen.”

Aanmelden
De rondleidingen vinden plaats op zaterdag 9 februari tussen 09.00 en 11:00 of tussen 11:00 en 13.00 uur. Per rondleiding is plaats voor maximaal 25 personen (vol=vol). Aanmelden doet u door uiterlijk donderdag 7 februari een mail te sturen aan inzicht@amstelveen.nl. U kunt hierbij uw voorkeurstijdvak aangeven. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. De lift op de bouwplaats is nog buiten gebruik. Bezoekers moeten in staat zijn trap te lopen en minimaal 12 jaar oud zijn. Kijk voor meer informatie op www.amstelveeninzicht.nl.