Familiemusical ‘Woezel & Pip en de tijdmachine’

 Kinderhelden Woezel & Pip komen op zondag 10 februari naar Schouwburg Amstelveen met alweer zo’n fantastisch theateravontuur voor de allerjongste bezoekers. Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel & Pip kunnen niet wachten.

Als de Wijze Varen even niet kijkt, stappen ze met hun vriendjes Buurpoes en Charlie stiekem in zijn nieuwe tijdmachine. Op naar het land van nog niet gebeurd. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Laat je meevoeren naar de meest bijzondere plekken in de Tovertuin. Zing en dans mee met nieuwe liedjes en schuif naar het puntje van je stoel als het een klein beetje spannend wordt.

Na de voorstelling ‘Woezel & Pip en de tijdmachine’ kunnen de kinderen komen knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel & Pip.

Zondag 10 februari, aanvang 14.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen