Gym3 moet deuren voorlopig nog gesloten houden

AMSTELVEEN – Sportschool Gym3 moet voorlopig nog even de deuren dicht houden. De burgemeester liet gisteren aan de gemeenteraad weten dat de sluiting van de sportschool voorlopig niet wordt opgeheven. Het OM en de politie hebben dit geadviseerd aan de burgemeester omdat openstelling volgens hen nog niet verantwoord is. De openbare orde en de veiligheid van de bezoekers zou in het geding zijn.

Ondertussen kunnen leden van Gym3 tijdelijk terecht bij Fit for Free en de Champions Factory. Wel wordt de eigenaren een hart onder de riem gestoken met een handtekeningsactie en een benefietavond die 16 februari in Café 1890 wordt gehouden. Hier zal onder meer Lange Frans optreden die tevens lid is van de sportschool. RTVA sprak met Lange Frans en eigenaar Dwight Harkisoon.