Hommage aan Supertramp in Schouwburg Amstelveen

 Supertrap brengt de prachtige muziek van Supertramp met groot muzikaal vakmanschap, Britse humor en respect voor het origineel op de planken. De gehele Live in Paris-show komt voorbij, evenals spetterende vertolkingen van de beste nummers van albums als Crime of the  Century en Breakfast in America. De thema’s uit hun liedjes – liefde, macht en religie – zijn tijdloos, net als de muziek van Supertramp zelf. De ruim twee uur durende show is woensdag 6 februari te zien in Schouwburg Amstelveen.

Supertrap is in 2013 opgericht en bestaat uit acht ervaren en gepassioneerde muzikanten die al heel wat jaren meedraaien en één gemeenschappelijke wens hebben: de Supertramp Paris-live show van ’79 integraal op het podium neerzetten. Een eerbetoon aan de band die er in is geslaagd om de perfecte combinatie te maken tussen symfonische rock en popmuziek.

Woensdag 6 februari, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen