Huisconcert Cheng Quartet op buitenplaats Wester-Amstel

AMSTELVEEN – Een optreden door het Cheng Quartet vindt op zondag 24 februari plaats op buitenplaats Wester-Amstel. Zij brengen die middag Strijkkwartet in F-groot van Maurice Ravel en Strijkkwartet op. 13 in a-klein van Felix Mendelssohn Bartholdy ten gehore.

Het Cheng Quartet bestaat uit vier Taiwanezen die zich in Amsterdam als kwartet geformeerd hebben. In juni 2018 sloot het kwartet zijn opleiding aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie af met een masterdiploma van het Conservatorium van Amsterdam. Het kwartet speelde in o.a. de Kleine Zaal van het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg en tijdens het Grachtenfestival en het Internationale Kamermuziekfestival Utrecht.

Het Cheng Quartet bestaat uit: Wan-Ru Cheng en Hui-Wen Cheng-viool, Shih-Hsien Tsai-altviool en Sheng-Chiun Lin-cello. Dit concert is georganiseerd i.s.m. de Nederlandse Strijkkwartet Academie. 

Zondagmiddag 24 februari, aanvang 15.00 uur. Reserveren: muziek@wester-amstel.nl  of telefonisch op 020-4964938. Entree: € 12,00,  donateurs € 9,00, kinderen t/m 12 jaar gratis. Koffie en thee gratis vóór aanvang.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.