Informatieavond over Obstructieve slaapapneu

 De apneuvereniging houdt op 7 maart om 19.30 uur een informatieavond in de ontmoetingsruimte van Ziekenhuis Amstelland. Het onderwerp van de avond is ‘Obstructieve slaapapneu, moeite met de behandeling en hoe daarmee om te gaan?’ Spreker deze avond is Ans Teeuwen- Boumans. Zij is verpleegkundig specialist en gedragstherapeutisch medewerker en is verbonden aan het centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe:

Zij meent: ‘Ondanks de in de afgelopen jaren ontwikkelde alternatieve behandelingen voor slaapapneu, is CPAP therapie nog steeds de gouden standaard. Als deze gebruikt wordt is het echter niet vanzelfsprekend dat alle, aan de slaapapneu toegekende klachten, “als sneeuw voor de zon” verdwijnen.’ In de presentatie van Ans Teeuwen maakt u kennis met factoren die zowel de werking als het effect van de behandeling beïnvloeden. Daarnaast vertelt zij hoe u deze factoren kunt herkennen en geeft adviezen voor deze situaties.

U kunt zich tot 7 maart aanmelden bij de Regiocoördinatoren: Alette Stoutenbeek 06 43171158 | Monique van Boxtel 06 43418393. Kijk voor meer informatie op www.apneuvereniging.nl. De zaal is open om 19.00 uur. Toegang, koffie en thee zijn gratis.