Inschrijving Popprijs Amstelland 2019 geopend

AMSTELLAND – De Popprijs Amstelland gaat binnenkort weer van start. Je kunt je nog tot 14 februari inschrijven voor deze lokale bandcompetitie. De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit P60 en N201. De wedstrijd biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien. De deelnemende bands maken hierbij natuurlijk kans op een prijzenpakket en – natuurlijk – de eeuwige roem.

 Na een succesvolle vorige editie, keert de Popprijs van Amstelland ook dit jaar weer terug. Vorig jaar werd de Popprijs Amstelland in ontvangst genomen door Waltris.  Na hun winst werd de band genoemd op de website van 3voor12 en hebben ze hun eerste EP al online staan. Reden genoeg om dit jaar ook deel te nemen.

De deelnemers gaan in twee voorrondes de strijd aan om een plek te bemachtigen in de finale die in Poppodium P60 plaats zal vinden. De voorrondes vinden plaats op 16 maart en 30 maart in de N201 Aalsmeer. Per voorronde wordt één finalist gekozen door de jury en één finalist door het publiek. Kom dus in zo groot mogelijke aantallen om jouw favoriete deelnemer te supporten!

Meer informatie: P60. Inschrijven via: https://tinyurl.com/y87vneht