Jongeren maken eigen musical Daniël

 Op 8, 9 en 10 februari is het voor de elfde keer Theaterweekend! Jongeren uit verschillende kerken in Amstelveen en omgeving worden voor de leeuwen geworpen en maken in één weekend een musical waarin het verhaal van Daniël verteld wordt. Iedereen is van harte welkom om op zondag 10 februari, 10.00 uur te komen kijken naar de uitvoering in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1. Zin om mee te doen? Meld je aan bij nienke@pga-b.nl of kijk voor meer informatie op www.pjramstelveen.nl.

Daniël is geboren in Israël, maar werd als kleine jongen door de koning meegenomen naar Babylonië. Als hij ouder is geworden, gaat hij aan het werk als adviseur in het paleis van de koning.

Daniël is een belangrijk adviseur en kan, met behulp van God, de koning meer vertellen dan alle andere adviseurs. Zij zijn jaloers en zien Daniël liever vandaag dan morgen verdwijnen.

Een deel wordt alvast voorbereid maar het echte werk gebeurt tijdens het weekend: toneel, dans, muziek, decor, techniek, beeld, grime en kostuums. Vanaf vrijdagmiddag vijf uur tot zondagochtend vijf minuten voor de uitvoering, werken de deelnemers en vrijwilligers hard om ook dit jaar weer een mooie voorstelling neer te zetten.