Katinka Polderman draagt haar steentje bij in Schouwburg Amstelveen

 Al vijftien jaar draagt Katinka Polderman, de meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen, haar unieke steentje bij aan het cabaret. Ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. De Zeeuwse trekt op vrijdag 22 februari in Schouwburg Amstelveen weer onverdroten ten strijde tegen vertrutting en kuddegeest, eigenwijs en met de haar kenmerkende nuchterheid.

Polderman hoort inmiddels bij de elite van het Nederlands cabaret, zag ook Theaterkrant (★★★★) tijdens haar vorige show Polderman tiert welig: ‘Haar teksten zitten altijd geheid goed in elkaar. Vol originele gedachtes, vuile grappen, spot en grappige schaamteloosheid.’

Vrijdag 22 februari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen