Koffie met… Emmy de Looy (KBO) over bezield leven

 Schuif iedere eerste donderdag van de maand aan voor een lekker kopje koffie in de Bibliotheek aan het Stadsplein. Met een goed gesprek over activiteiten en voorzieningen bij u in de buurt. Voor en door stadsgenoten. Donderdag 7 februari komt vrijwillig ouderenadviseur en cliëntondersteuner bij de Katholieke Bond voor Ouderen Emmy de Looy met u levensverhalen delen.

In haar werk ondersteunt zij ouderen zodat zij langer zelfredzaam kunnen blijven met een goede kwaliteit van leven. Daarbij zijn sociale netwerken steeds belangrijker.
Tijdens deze Koffie met… gaat zij met u in gesprek hoe wij zin aan het leven kunnen geven. Waar halen we de kracht vandaan om de dag in te gaan? En als het aan kracht ontbreekt, hoe ziet onze dag er dan uit? Wie staat er naast ons, naast wie staan wij?
Kan iedereen een bezield leven creëren? Wat hebben we daarvoor nodig? Waarom is de een veerkrachtig en mist de ander aansluiting met anderen?

Emmy de Looy nodigt u uit om deze verhalen met elkaar te delen. Niet om oplossingen te geven, wel om van elkaar te horen welke waarde zingeving in uw leven heeft.

Schuift u aan? De bibliotheek zorgt voor koffie en thee.

Deze activiteit is georganiseerd in samenwerking met Participe Amstelland.
7 februari 2019, van 10:30 tot 12:00 uur | Bibliotheek Amstelveen Stadsplein
Kosten: Toegang gratis, aanmelden niet nodig.