Komische musical Jon van Eerd twee avonden in schouwburg

 Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie De Tante van Charlie schreef hij samen met West End- en Broadway-componist Michael Reed een hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. De spetterende voorstelling ‘Charley’ is op woensdag 20 en donderdag 21 februari compleet met een live orkest te zien in Schouwburg Amstelveen.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann).

Woensdag 20 februari, aanvang 20.00 uur. Donderdag 21 februari, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen