Ladies Morning met bioscoophit ‘Verliefd op Cuba’

AMSTELVEEN – Het is weer tijd voor gezelligheid met je vriendinnen tijdens de Ladies Morning in Cinema Amstelveen. Op woensdag 13 februari kun je samen genieten van de nieuwe film ‘Verliefd op Cuba’.

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Een Ladies Morning in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Woensdag 13 februari, aanvang 10.00 uur. Meer informatie: www.cinemaamstelveen.nl