Lakshmi met muzikale en visuele voorstelling ‘Adem’ in Griffioen

 Lakshmi is een groot talent en wist met haar pop-noir muziek in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene. Na veel optredens in poppodia en op festivals debuteert ze nu in het theater. Dinsdag 26 februari staat zij met de voorstelling Adem in cultuurcentrum Griffioen.

De voorstelling Adem is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent terwijl je stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. Lakshmi is gefascineerd door het verlangen om perfect te zijn en tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden. In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakte zij een voorstelling die het publiek een complete experience geeft en muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

Dinsdag 26 februari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen