Leer opereren tijdens open dag Ziekenhuis Amstelland

AMSTELVEEN – Ziekenhuis Amstelland zet zaterdag 16 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Het ziekenhuis in Amstelveen organiseert interessante activiteiten en op verschillende afdelingen kunt u die dag een kijkje nemen achter de schermen.

Zo kan men bijvoorbeeld een kijkje nemen in de ambulance die voor de ingang van het ziekenhuis staat of een gipsarmband maken. Tevens is het mogelijk om te leren opereren,in een nagemaakte operatiekamer., een parcours te volgen met de broodbuffetwagen en zelf een bevalling te doen met een kunstbekken. Op www.ziekenhuisamstelland.nl is het gehele programma van de Open Dag terug te vinden.

Ook heeft afdeling P&O een plein ingericht. Geïnteresseerden kunnen hier in gesprek gaan met de medewerkers over de lopende vacatures, zij-instroomtrajecten, opleidingsmogelijkheden en alles wat u wilt weten over werken bij Ziekenhuis Amstelland.