Local The Night goes India

AMSTELVEEN – Vorig jaar hebben veelbelovende acts zich gepresenteerd tijdens Local The Night, P60’s eigen kweekvijveravond. Ook in het nieuwe jaar biedt P60 weer graag het podium aan het beste lokale talent. Vrijdag 15 februari is er een speciale India Rock-editie, met op het podium aLt CENtRaLOMKAR & Trimatrik!

‘There are no strangers in Amsterdam, only friends you haven’t met yet.’ Met dit gezegde in het achterhoofd kwam het vijftal van aLt CENtRaL bij elkaar in de studio’s van P60. Hun gedeelde liefde voor rock muziek bracht de band vervolgens definitief bij elkaar. De originele, alternatieve rock van het quintet heeft voor ieder wat wils: van oude melodieën tot de nieuwste Bollywood flicks, van Nirvana tot Oasis en van Satyajit Ray tot Anupam Roy, ze doen het allemaal.

OMKAR is één van de eerste Indian Folk en Rock bands van Nederland. Deze groep gelijkgestemde muziekliefhebbers vond elkaar in 2015 in Amsterdam en laat hun publiek sindsdien genieten van hun unieke sound. Afgelopen zomer stond de band al eens in P60 met hun Fusion Revive Rock show: Rock & Fusion Recreated, vanavond is de band terug!

Trimatik is een rockband uit Nederland, met hun roots in Bangladesh. Hun stijl is hier sterk op geïnspireerd, met invloeden van onder andere Ayub Bachchu. Eerder al deed de band een goed ontvangen Facebook Live show in het kader van hun grote held én speelden ze op het Pohela Boishakh Festival.

Vrijdag 15 januari, zaal open 19.00 uur, aanvang concerten 19.30 uur. Meer informatie: P60