Martijn Fischer zingt hits van Hazes in P60

 Volkszanger André Hazes is helaas al een paar jaar niet meer in ons midden, maar zijn muziek blijft springlevend! Op zaterdag 2 maart brengt zanger Martijn Fischer samen met band een ode aan André Hazes in poppodium P60.

Martijn Fischer is bekend als acteur en was te zien in onder andere ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. Sinds 2012 vertolkte Fischer de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, waarvoor hij in 2013 de Johnny Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nam. De succesvolle musical was ruim twee jaar te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater. In 2015 nam hij nogmaals de rol van Hazes op zich in de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Met deze rollen weet hij de legendarische volkszanger en zijn muziek springlevend te houden. En dat dit gewaardeerd wordt bewees hij dubbel en dwars met meerdere optredens tijdens de uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Nu brengt hij zijn vertolking van de volkszanger naar P60 met band. In deze clubtour-show brengt Fischer de grootste Hazes hits ten gehore, dus bereid je voor op alle klassiekers: ‘De Vlieger’, ‘Zij Gelooft In Mij’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Zeg Maar Niets Meer’ en ‘Kleine Jongen’.

Zaterdag 2 maart // Zaal open 20:00  // aanvang 20:30 // vvk €20 // zaal €22

Meer informatie: P60