Mathilde Santing terug in Amstelveen met ‘Renaissance’

 Haar buitengewone stem en technische beheersing geven Mathilde Santing de onschuld van een blank meisje van zeventien, maar het volume en de souplesse van een volwassen zwarte soulzangeres. Toch wil ze nog een keer helemaal opnieuw beginnen. De in Amstelveen geboren zangeres geeft zaterdag 23 februari het theaterconcert ‘Renaissance’ in Schouwburg Amstelveen.

In 2017 onderging Mathilde een behandeling van Brainspotting-uitvinder David Grand. Een paar dagen later merkte ze tot haar verbazing dat haar stem nog mooier was en haar creatieve durf nog groter. Mathilde voelt zich herboren en wil dat van de daken zingen. Voor dit theaterconcert was dan ook maar één titel denkbaar: Renaissance, dat in het teken staat van haar nieuwe album dat vorig najaar, op haar geboortedag, verscheen.

Zaterdag 23 februari, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen