Panoramaterras Schiphol dicht wegens werkzaamheden

SCHIPHOl – Vanaf 1 maart 2019 is het Panoramaterras op Schiphol een aantal maanden niet te bezoeken. Oorzaak hiervan is de bestaande toegangsroute die in verband met werkzaamheden wordt afgesloten. Het gaat om de herinrichting van Vertrek & Lounge 1 op de luchthaven.

Vanaf medio zomer is het Panormaterras weer geopend en kunnen de bezoekers weer kijken naar de vele verschillende vliegtuigen die geparkeerd staan aan de gates, binnenkomen of weggaan.

Heb je vliegtuig spotten als hobby? Dan kun je ook terecht bij de spottersplaats aan de Polderbaan. Deze bevindt zich aan het einde van de IJweg aan de westzijde van de start- en landingsbaan. Houd voor je navigatie postcode 2141 CN aan. Ook kun je terecht bij de spottersplaats aan de Buitenveldertbaan (de parkeerplaats bij de McDonalds).

Foto: E. van Schoonhoven