Parkeerterrein Bloemhof nieuwe locatie voor kermis in Aalsmeer

AALSMEER – In Aalsmeer staat vanaf morgen 20 februari weer een kermis opgesteld. Voorheen werd de Aalsmeerse kermis gehouden op het parkeerterrein bij Zwembad de Waterlelie maar deze is nu verplaatst naar het terrein voor sporthal De Bloemhof aan de Hornweg, vlakbij Nieuw-Oosteinde.

Het terrein bij de Waterlelie blijkt niet meer geschikt voor een kermis. Dit was ook de reden dat er in 2018 geen kermis was Aalsmeer. In overleg met de beheerder van de Bloemhof, de kermisexploitant en de gemeente is het terrein bij de sporthal als alternatief gevonden.

De kermis zal voornamelijk zijn gericht op gezinnen en jonge kinderen.  Wel is er grootvermaak zoals een 40 meter hoge zweefmolen, autoscooters en de Jumper XXL.

De kermis is open van 13:00 tot 22:00 uur en op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari tot 23:00 uur. Het grasveld aan de Ecuadorlaan wordt ingericht als tijdelijk parkeerterrein voor bezoekers van de sporthal en de kermis. Klik HIER voor kortingsbonnen.

Foto: De Europe Flyer die op de Aalsmeerse kermis komt. (screenshot Youtube)