Petitie gestart tegen sluiting Gym3 door burgemeester

AMSTELVEEN – Daniëlle van Aalderen is een petitie gestart om het besluit van burgemeester Bas Eenhoorn om sportschool Gym3 voorlopig te sluiten, zo snel als mogelijk ongedaan te maken. “Gym3 is sportschool voor alle generaties, van kinderen tot grootouders. Een plek waar niet alleen wordt gesport en gegeten maar waar ook lief en leed wordt gedeeld. Een hechte gemeenschap die door de huidige sluiting uit elkaar dreigt te vallen,” wordt gesteld.

Vorige week besloot de burgemeester om Gym3 (met daarbij ActiveCare Fysiotherapie en Food3) voorlopig te sluiten in het kader van de veiligheid. Omdat politieonderzoek nog geen duidelijkheid geeft nadat er een explosief is afgegaan voor de deur van Gym3, acht Eenhoorn de kans op herhaling aanwezig.

De starter van de petitie stelt dat de maatregel niet deugt jegens de ondernemers en de trouwe leden. “Zij mogen niet het slachtoffer zijn en de dupe worden van het incident.”

Bij het schrijven van dit artikel was de petitie al 63 keer ondertekend. De petitie is HIER te vinden.